Gouden oorbellen met groene toermalijn
Gouden trouwringen met witgoud versiering
gouden ketting met vogels en Jade

Goudsmid als ambacht

Op zoek naar een mooi sieraad? Gouden trouwringen of zilveren ketting? Als edelsmid ontwerp en smeed ik alle ringen, kettingen en armbanden met hand. Ieder sieraad is uniek en in tegenstelling tot andere juweliers zijn al mijn sieraden “one of a kind”. 

Online te bestellen of kom naar mijn atelier in hartje Delft.

Originele sieraden met persoonlijk karakter 

– Ontworpen op papier. Uitgewerkt met goud / zilver. Met edelstenen naar keus –

gouden verlovingsring met edelsteen topaas en diamanten

Handgemaakte gouden verlovingsring met grote topaas en diamanten in opdracht gemaakt. Meer voorbeelden vindt u bij mijn portfolio ringen. Lees meer over goudsmid en opdrachten.

zilveren ring met as en edelsteen labradoriet

In opdracht handgemaakte zilveren armband met de as van een overledene. As van overledenen kan verwerkt worden in iedere sieraad naar wens. Voorbeelden vindt u bij portfolio as sieraden

handgemaakte zilveren stempel hanger

Handgemaakte zilveren stempel, ook als zilveren hanger te dragen. Op maat gemaakt voor uw handtekening. Lees meer over bij stempels maken.

Uw sieraden weer als nieuw

– Reparatie van dierbare sieraden. Goud of zilver –

reparatie van gouden armband

Reparatie van uw gouden armband zodat u deze weer kunt dragen. Lees meer over reparatie van sieraden.

goud omsmelten voor nieuwe trouwringen

Goud omsmelten zodat ik een nieuwe ring voor u kan maken. Lees meer over oud goud.

Google Reviews

5,0

30 reviews

5-stars review

Xue Mei, een bijzondere dame die al meerdere keren voor mij en mijn vrouw prachtige juwelen heeft gemaakt. En ook nu weer heeft ze een werkelijk uniek stuk gesmeed. Met heel veel zorg en aandacht voor detail. Ze is een spirituele vrouw met een hart van echt goud. Dank je Xue Mei, voor de prachtige ring. Elke dag wordt hij mooier en appricieer ik je vakman(vrouw)schap als edelsmid. xxxxx

Paul Kamphuis

5-stars review

Ooit ontdekt voor een ketting met jade, dit keer verrast met een Verlovingsring in oneindigheidsvorm en daarna terug gegaan voor prachtige oorbellen, gouden takjes met zoetwaterparels. Alles geïnspireerd door de natuur en met zorg vervaardigd.
Je wordt hartelijk ontvangen door een hele lieve en deskundige dame met aandacht voor de mooie dingen in het leven. Een bijzondere zaak met diepgang.

Valerie Orthlieb

5-stars review

Xue Mei maakte op vage aanwijzingen een heel mooi sieraad precies zoals ik in gedachten had, maar in geen enkele winkel nog had gevonden. Het leuke was dat zij de tussenfasen van ontwerp tot eindproduct aan mij mailde. Ik kon mijn sieraad zien groeien. Zelf was ze even enthousiast als ik. Het eindresultaat was dan ook echt iets unieks. Momenteel laat ik weer iets bij haar maken. Een cadeautje voor een heel speciaal iemand. Ik kan het aan haar overlaten, het wordt vast iets heel moois.

W en M Weve Van Drunen

Goudsmid Xuemei

Als edelsmid laat ik me inspireren door de natuur, door de ideeën van het Boeddhisme en Feng Shui en door voorwerpen uit het dagelijkse “Oosterse leven”

Geluksmunten, kalligrafie penselen, sushiborden en waaiers. En ook bergen, bomen en water zijn vormen, die terug keren in mijn werk als juwelier met eigen atelier.

goudsmid, edelsmid en zilversmid xuemei
gouden oorbellen met aquamarijn
gouden ketting met malachiet edelsteen
witgouden trouwringen boomstam met diamant
gouden hanger met parel
zilveren collier ketting met barnsteen
witgouden en geelgouden trouwringen

Online bestellen

In het atelier van mijn juwelierszaak ontwerp ik sieraden. Ik verwerk goud, zilver en edelstenen in deze handgemaakte sieraden. In de online winkel kunt u ze vinden onder de categorie Atelier. De categorie Exclusieve sieraden is gedeeltelijk door mij ontworpen. De collectie van de webshop is een gedeelte van de gehele collectie van de winkel. Alle bestellingen in de webshop worden gratis bij u bezorgd.