Blog

Weetjes over sieraden

25 jarige “Inloop jubileum”

Oohh oohh oohh wat vliegt de tijd! Het is al weer 25 jaar geleden dat ik mijn winkel aan het Vrouw juttenland 21 ben begonnen. 25 jaar keihard gewerkt, maar met ongelooflijk veel plezier. Tijd dus voor een feestje! Het is bijna onmogelijk om al mijn dierbare klanten...

AD Interview 3 oktober

Zilveren jubileum voor edelsmid: 'Ik smeed sieraden met een verhaal' INTERVIEW Edelsmid Xuemei Dijkstal zit deze maand 25 jaar met haar atelier en winkel aan het Vrouwjuttenland in Delft. Op 12 en 13 oktober geeft ze er een 'inloopjubileum' voor vaste haar klanten....

Wat is mijn ringmaat?

Wat is mijn ringmaat en hoe bepaal ik dat zelf snel. Uw ringmaat bepalen kan op vele manieren. Het beste is natuurlijk om even langs te komen dan help ik je hier mee met pasringen. Maar thuis kun je dit zelf ook. Hieronder leg ik uit hoe. Wij gebruiken de aan Europa...