Goudsmid

Goudsmid Xuemei Dijkstal ontwerpt en maakt sieraden naar ieder wens

Op zoek naar een edelsmid? Naar een unieke sieraad? Een sieraad van goud of zilver? En misschien wel ingezet met edelsteen of diamant.

Ieder mens is uniek, ik vind daarom dat een sieraad ook uniek moet zijn. Bij mij is geen enkel sieraad hetzelfde,  Bij elk sieraad dat ik ontwerp en maak, zit een gedachte en filosofie achter. Of het nu om gouden of zilveren sieraad gaat, al of niet in combinatie met een edelsteen, het zal altijd een sieraad zijn waar ik mijn hele creativiteit en passie ingestopt heb.

Mijn inspiratie is iets wat ik al mijn hele leven in mij heb, en wat nog dagelijks wordt gevoed door al het moois uit het leven. Dit komt tot uiting in zowel de vorm als de uitstraling van het sieraad. Eigenlijk probeer ik een verhaal te vertalen naar een sieraad.

Gouden trouwringen,verlovingsringen, zilveren oorbellen, een unieke hanger, of een speciaal collier, elke opdracht is een traject van verschillende fases waarin ik van het begin tot het eindresultaat met de opdrachtgever overleg om zo samen tot het mooiste resultaat te komen.

Als goudsmid maak ik sieraden van goud, 14k, 18k geelgoud , witgoud. Bij witgoud gebruik ik alleen witgoud met palladium zonder nikkel, voorkomen allergie. Alle gouden sieraden maak ik zowel met en zonder edelstenen.

 

Goudsmid Xuemei aan werkbank

Winkel filter

show blocks helper