Juwelier Xue Mei diensten

Ik ontwerp en maak in mijn atelier alle juwelen zelf. Goud, zilver, titanium, vaak in combinatie met diamant en edelstenen. Altijd met levenslange garantie.

juwelier xuemei verkoopt zelf gemaakte gouden ringen

Goudsmid

Als goudsmid maak ik juwelen van 14k, 18k, geelgoud of witgoud. Bij witgoud gebruik ik alleen witgoud met palladium zonder nikkel. Dit voorkomt de meeste allergische reacties.
juwelier xuemei verkoopt zelf gemaakte zilveren armbanden

Zilversmid

Alle zilveren juwelen zijn gemaakt de hoogste kwaliteit zilver. Ik maak sieraden van glanzend zilver, mat zilver en vaak ook een combinatie van beide voor een verrassend effect.
juwelier xuemei verwerkt zelf edelstenen in hangers

Edelsmid

Alle juwelen maak ik zowel met als zonder edelstenen. Naast goud en zilver gebruik ik ook titanium en platina. Titanium wordt veel gebruikt in trouw- en verlovingsringen.
juwelier xuemei repareert elk juweel

Reparaties juwelen

Beschadigde juwelen kunnen door een zorgvuldige reparatie weer een nieuw leven krijgen. Ik repareer elk juweel. Ook de ringmaat kan ik voor u aanpassen.
juwelier xuemei maakt juwelen in opdracht

Juwelen in opdracht

Na een goed gesprek komen we tot een ontwerp waarin alle persoonlijke voorkeuren terug te vinden zijn. Naast trouwringen maak ik elk juweel dat u voor ogen heeft.
juwelier xuemei maakt stempels op maat

Stempels

In vele Aziatische landen gebruiken mensen naam-stempels als handtekening. De meeste voorkomende stempels zijn gemaakt van stenen, soms ook in zilver of goud.