Portfolio

Xuemei Dijkstal

Ik smeed sieraden met een verhaal of een gedacht. Wij zijn allemaal anders, het leven voor onze is anders, daarom vind ik dat onze sieraden ook de persoonlijke verhaal kan vertellen. Een gedacht dat uw dierbaar bij u zijn, een gedacht als motivatie voor een nieuwe start, een moment tijden u en uw gezin op vakantie, een schelp van de strand, de uitzicht op de berg die u en uw liefde samen aan genieten… Vertel mij uw verhaal, ik ontwerp en smeed graag voor u, ik neem u mee naar de reis van niets tot de eind resultaat van een unieke sieraad die speciaal voor u is.

In mijn portfolio laat ik u een kleine gedeelte van mijn geleverde werken zien. Voor het gemak heb ik deze in verschillende categorieën verdeeld.

Ringen

U vindt hier onder andere trouwringen, gouden ringen, zilveren ringen, platina ringen en ringen met een edelsteen zoals diamanten ringen.

Oud goud

Heeft u oude familie sieraden die u wilt gebruiken voor een nieuw sieraad? Dat kan. Hier vindt u wat voorbeelden hoe ik oud goud heb omsmelten of walsen smeden en vermaken naar nieuwe persoonlijke sieraden.

Assieraden

Als een van de weinige goudsmid kan ik de as van uw dierbare verwerken in een assieraad.

Hangers & Colliers

Toch altijd de eye catcher zo’n collier. Hier vindt u gouden en zilveren hangers en colliers die ik voor klanten heb ontworpen en gemaakt.

Oorbellen

Gouden of zilveren oorbellen met edelstenen zoals Aquamarijn, Toermarlijn, Alexandriet, Maansteen, Jade, parel … of zonder. Speciaal ontworpen voor mijn klanten en met de hand gemaakt in mijn edelsmid atelier.

Armbanden

Een armband geeft veel impressie, door de grote omvang vergelijken met ring of oorbellen, is er meer mogelijkheden om uw persoonlijke verhaal te vertellen, met of zonder edelstenen.

Manchetknopen

Naast manchetknopen vindt u hier ook broches.  Een kleine extra touche voor uw mooie outfit. Gecomplementeerd met een klein sieraad.

reparaties

Ik repareer alle sieraden. Goud, zilver, platina, titanium en sieraden met edelstenen zoals bijvoorbeeld diamanten ringen. Maar ook een slotje repareer ik voor u, en antieke zilveren voorwerpen.