gouden hanger parel - levensboom - edelsmid Xue Mei- Delft
tree of life - gouden hanger parel - edelsmid Xue Mei Delft

“4 of us
on the tree of our life!”

14k gouden hanger in een vorm van een boom,  met 4 nature witte parels in verschillende maten ( 7 mm, 7.5 mm, 3 mm, 3.2 mm), alle parels kunnen draaien op de gouden “takje”, net als de Boeddhistische gebedsmolen, voor vele geluk. De oog van de hanger is bevestigd achter de “boom” zodat de uitstraling van de “boom” krachtig in zich verschijnt. Totaal afmeting van de hanger is 30/22mm, met 585 goud keurmerk en Xm smid merk, incl. een zelf gemaakte vergulde edelstaal ketting 45 cm, voor andere maat of echt gouden collier mailen naar info(at)xuemei.nl

De boom is een perfect symbool voor het leven zelf. Met zijn wortels stevig in de aarde heeft hij contact met de aarde. Met zijn takken reikt hij naar de hemel. Hij is een bemiddelaar tussen goden en mensen. De boom kan staan voor een nieuw begin of een symbool van hoop.

Verder symboliseert de Levensboom het eeuwige leven: het uitbotten in de lente, de weelderige groei in de zomer,vruchten en verval in de herfst en de rust tijdens de winter. De cirkel is jaar in jaar uit rond.