Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings.

Opdracht oude zilveren sieraden vermaken

 

Opdracht oude zilveren broche en oorclips van moeder geweest vermaken naar drie zilveren kettingen voor drie nichten
Oude zilveren broche herstellen erna veranderen naar een nieuwe zilveren ketting
Oude zilveren oorclips herstellen naar twee zilveren bloemen
Vanuit paar ontwerpen vinden de familie deze ontwerp de leukst voor de andere twee nichten
Maken en smeden

Resultaat van 3 zilveren kettingen

Mevrouw heeft een kapotte zilveren broche en een paar beschadigde zilveren oorclips van haar overleden moeder bij zich, de sieraden hebben zeer emotionele waarde voor de hele familie, na overleggen met haar broer die in buitenland verblijft is zij bij mij gekomen, met wens dat de sieraden vernieuwen naar 3 nieuwe sieraden voor haar 3 nichtjes als kerst cadeaus. Na een uitgebreide gesprek hebben wij meteen de idee om de kapotte broche te herstellen en een nieuwe ketting van te maken, de oorclips ga ik eerst herstellen daarna paar ontwerpen naar haar gemaild, ze hebben optie 2 gekozen.

De 2e en 3e ketting zijn voor een tweeling bedoeld, daar ik heb ik paar verschillende maten 3D bloemetjes gemaakt die veel van elkaar hebben toch net anders is, ook in andere volgorder, tweede ketting heeft bij links een kleine nieuwe bloem, rechts iets groter bloem, derde ketting net andersom.

Na de kerst 2015 heb ik een zeer onroerend bedank mail namens de hele familie ontvangen, heel graag gedaan! “Love is all we need!”

Winkel filter