Reparatie van sieraden

Voor reparatie van diversen sieraden kunt u bij mij uitstekend terecht.

Beschadigde juwelen, die misschien al jarenlang ergens verstopt in een la liggen, kunnen door een zorgvuldige reparatie weer een nieuw leven krijgen. Achter iedere juweel is een verhaal, zeker bij antieke sieraden, de  familie verhaal heeft vele betekenis voor de eigeners. Ik vind dat de verhalen van de juwelen moet kunnen door vertellen simpel feit door dragen.

Elk (edel)metaal kan ik repareren, goud, zilver, titanium en platina maar ook metalen als messing en koper.

Met vele ervaringen en mijn professionele apparatuur is er geen “mission impossible”. Tot nu toe heb ik alle moeilijke reparaties voltooid. Door de drukte van vele opdrachten kan ik helaas niet alle reparties aannemen.

 

Reparatie van sieraden door Xuemei aan werkbank

Winkelmand

trouwringringen goud op maat gemaakt

trouwringen goud met rotseffect

trouwringen goud met rotseffect