Skip to Store Area:

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Zilveren collier "glamour"

Beweeg met de muis over de foto om te zoomen.

Zilveren collier "glamour"

E-mail Vriend

Wees de eerste om dit product te waarderen

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 495,00

Snel Overzicht

Zilveren collier "glamour" heeft twee soorten schakels, een met strake hoekige ovaal vorm,10/18/3 mm, niet massief wel redelijke solide, andere met bollige platte ovaal vorm, 15/23/3 mm, aparte zilveren slot.
Gedeelte van de ketting is verguld, met een grote geslepen witte agaat van 25 mm, een grote geslepen zwarte onyx 25 mm, een vergulde zilveren bol 25 mm.
Met bijpassende armband kan een lange collier van maken en dragen. De hele set is gerhodineerd.Natuurlijk met zilver keurmerken zoals alle sieraden in de winkel.
Zilveren collier "glamour" heeft twee soorten schakels, een met strake hoekige ovaal vorm,10/18/3 mm, niet massief wel redelijke solide, andere met bollige platte ovaal vorm, 15/23/3 mm, aparte zilveren slot. Gedeelte van de ketting is verguld, met een grote geslepen witte agaat van 25 mm, een grote geslepen zwarte onyx 25 mm, een vergulde zilveren bol 25 mm. Met bijpassende armband kan een lange collier van maken en dragen. De hele set is gerhodineerd.Natuurlijk met zilver keurmerken zoals alle sieraden in de winkel.

U heeft mogelijk ook interesse in bijpassende product(en):

Zilveren armband "glamour"

Zilveren armband "glamour"
€ 295,00
       
Materiaal Sterling Zilver
Lengte 45 cm
Breedte Nee
Dikte Nee
Sluiting Nee
Extra veilige sluiting Nee